Kunstnergruppe med rødder i det vestjyske, samlet på ét sted. Vi udstiller hvert efterår i JANUS - Vestjyllands Kunstmuseum.

Kommende udstilling:
19. august - 22. oktober

Nuancer af blå,
Vestjyllandsudstillingens 45. ophængning

Vestjyllandsudstillingen er en regional kunstnersammenslutning, hvis medlemmer er bosat eller har tilknytning til det vestjyske område fra Kongeåen i syd og næsten op til Limfjorden i nord. Vi har de senere år også inddraget nye medlemmer fra det øvrige Danmark.

Gruppens medlemmer arbejder i mange forskellige udtryksformer såsom maleri - grafik - tegning - keramik - textil - skulptur - foto og blandform, hvilket giver vores årlige fællesudstilling et mangfoldigt og varieret udtryk.

Derudover inviterer vi hvert år et antal gæsteudstillere, der altid bidrager til at give udstillingen nye og friske udtryk i samspil med gruppens medlemmer.

Årets tema er Nuancer af blå, og du kan læse mere om fernisering, kulturdage, artist talks mm. her >

Læs mere om de 22 faste medlemmer her >

Gæsteudstillere i 2023 er Yinon Avior, Christoffer Brekne, Sverre Tveito Holmen, Else Ploug Isaksen og Jan Wawrzyniak - se mere om dem her >

Vestjyllandsudstillingen blev stiftet i Tistrup i 1979, og udstiller hvert år i oktober til november i JANUS - Vestjyllands Kunstmuseum i Tistrup, hvor vi har udstillet, siden bygningen blev indviet i år 2000. Se mere om tidligere udstillinger her >